Häiriöilmoitus

Kiinteistön alueella ja rakennuksissa on noudatettava lainsäädännön ja kunnan järjestyssääntöjen lisäksi myös Sotkanmaan järjestyssääntöjä.  Kaikkien asukkaiden tulee käytöksellään ottaa huomioon talon toiset asukkaat. Myös vieraita koskevat samat säännöt, joista asukas on vastuussa.

Joskus asukas voi joutua kuitenkin tilanteeseen, jossa talon toinen asukas ei noudata näitä sääntöjä. Naapurista voi kuulua meteliä hiljaisuuden aikaan tai koira haukkuu asunnossa yhtäjaksoisesti häiriten talon muita asukkaita. Myös tupakointi kiinteistön alueella voi aiheuttaa haittaa talon muille asukkaille.

Häiriötilanteissa voit yrittää keskustella suoraan ensin naapurisi kanssa. Naapurisi ei välttämättä tiedä, että hänen asumisensa aiheuttaa häiriötä. Vakavissa tilanteissa soita aina tarvittaessa poliisi paikalle.

Voit myös tehdä häiriöilmoituksen Kiinteistö Oy Sotkanmaalle. Häiriöilmoitusta ei voi tehdä nimettömänä, vaan siinä pitää olla ilmoituksen tekijän yhteystiedot. Nimettöminä tulleita ilmoituksia ei voida käsitellä. Tarvitsemme yhteystietoja mahdollisia lisäselvityksiä varten, mutta emme koskaan kerro ilmoittajan henkilötietoja ilmoituksen kohteelle.

Häiriöilmoituksen voi tehdä sähköisellä lomakkeella. Sähköisellä lomakkeella tehdyn ilmoituksen perusteella voimme muistuttaa toista asukkaista talon järjestyssäännöistä tai antaa huomautuksen. Kirjallinen varoitus edellyttää aina myös toisen talossa asuvan yhteystiedot. Voit joko tulostaa täältä häiriölomakkeen, johon täytetään myös toisen talossa asuvan tiedot tai hakea lomakkeen Sotkanmaan toimistolta.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

 

Häiriön ilmoittajan tiedot

Tämä kenttä on pakollinen
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Häiriön tekijän tiedot

Invalid Input
Invalid Input
Tämä kenttä on pakollinen
Invalid Input
Invalid Input

 

 

Jos olet jo ilmoittanut häiriöstä tällä verkkolomakkeella, eikä asia ole korjaantunut. Voit tehdä asiasta kirjallisen valituksen Sotkanmaan toimistossa. Lataa PDF -tiedosto tästä linkistä ja palauta se täytettynä kahdella, eri henkilöiden, allekirjoituksilla varustettuna Sotkanmaan toimistoon.

sotkanmaa sininen logo

 

Kiinteistö Oy Sotkanmaa
Keskuskatu 12
88600 Sotkamo

Puh: 044-7502 732
etunimi.sukunimi(at)sotkanmaa.fi

 

Ilpo Antikainen
toimitusjohtaja/isännöitsijä
044-7502 503
ilpo.antikainen(at)sotkanmaa.fi

Tarja Falin
kiinteistösihteeri
044-7502 732
tarja.falin(at)sotkanmaa.fi

Eila Liuski
kiinteistösihteeri
044-7502 515
eila.liuski(at)sotkanmaa.fi

Tommi Huotari
kiinteistöinsinööri
044-7502 742
tommi.huotari(at)sotkanmaa.fi

 

Kiinteistönhuolto

Kiinteistö Oy Sotkanmaan kiinteistöjen huoltoyhtiönä toimii

Sotkamon Kiinteistöhuolto Ky
Laaninkuja 4,
88600 SOTKAMO

puh: 0400 388 736

toimisto@sotkamonkiinteistohuolto.fi
vikailmoitukset@sotkamonkiinteistohuolto.fi

 

Toimisto avoinna:
ma–to klo 8.00 – 16.00
pe klo 8.00 – 14.30

Tietosuojaselosteet:
Tietosuojaseloste asiakkaille
Tietosuojaseloste asunnonhakijoille

Tietosuojaseloste kameravalvonta