Konstankuja 2 uudiskerrostalo

Aivan Sotkamon keskustaan Kostankuja 2:een valmistuu kesällä 2025 uudiskerrostalo. Kerrostalon rakenustyöt alkavat keväällä 2024. Kerrostaloon on tulossa 26 esteetöntä vuokra-asuntoa ikäihmisille. 

Sotkamon Kiinteistöhuolto tiedottaa

Hyvät asiakkaamme. Tärkeää tietoa Kiinteistöhuollon toiminnassa lähiviikkojen aikana!

Suomen hallitus päätti eilen uusista toimenpiteistä koronavirusepidemian
hillitsemiseksi. Suhtaudumme tähän poikkeukselliseen tilanteeseen vakavasti ja hallituksen antamia ohjeita ja suosituksia noudattaen.

Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä ja huolehtii käsihygieniasta ennen ja jälkeen jokaista työtehtävää. Lisäksi käytämme kertakäyttöhansikkaita ja hengityksen suojaimia tarpeen mukaan.

Siivouksessa olemme huomioineet Työterveyslaitoksen ohjeistuksen siivouksesta
COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi niin omissa toimitiloissamme, kuin siivoamissamme asiakaskohteissakin.

Kodin merkitys korostuu aikana, jolloin työssäkäyntiä, lastenhoitoa, koulussa käyntiä tai jopa liikkumista on rajoitettu. Tärkein tehtävämme onkin huolehtia asiakkaidemme turvallisesta ja viihtyisästä asumisesta myös poikkeusolosuhteissa ja huolehdimme sopimusten mukaiset työtehtävät niin normaalisti kuin se vain on näissä olosuhteissa mahdollista. Poikkeuksena normaaliin, jätämme ainoastaan joitakin asuntojen sisäpuolisia, ei kiireellisiä töitä hivenen tuonnemmaksi. Monet työtehtävät ovat kuitenkin sellaisia, että ne vaativat nopeaa korjausta ja asuntojen sisäpuolisia huoltotöitä tilatessasi, pyydämme teitä huomioimaan muutamia asioita.

- pyrithän järjestämään käynnin siten, etteivät asukkaat ole paikalla huoltokäynnin yhteydessä. Jos tämä ei ole mahdollista, niin ilmoitathan työtä tilatessasi, jos

+ sinut tai joku huoneistossa on määrätty kotikaranteeniin tai sitä vastaaviin olosuhteisiin

+ huoneistossa on riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä, esim. vanhuksia.

+ huoneistossa on flunssaoireisia henkilöitä

Käynnin yhteydessä pyritään välttämään lähikontaktia, joten emme esimerkiksi kättele ja toivomme asiakkaiden pysyttelevän muutaman metrin etäisyydellä työn suorituksen aikana.

Näillä toimenpiteillä haluamme varmistaa asiakkaidemme ja työntekijöidemme pysymisen terveenä, jotta voisimme huolehtia sotkamolaisten turvallisesta ja viihtyisästä asumisesta koko tämän poikkeustilan yli ja luonnollisesti sen jälkeenkin.

Pysytään rauhallisina, pidetään huolta niistä jotka sitä tarvitsevat, noudatetaan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä ja toivotaan että tilanne rauhoittuu mahdollisimman pian.

Yhteistyöterveisin,

Sotkamon Kiinteistöhuolto Oy:n henkilökunta.

Kiinteistöjen piha-alueiden luikkaudesta

Tervehdys Sotkanmaan asukkaille!

Vuodenaikaan nähden leuto ja vaihteleva sää ovat tehneet kiinteistöjen pihat erityisen liukkaiksi. Pihatiet ja parkkipaikat ovat pysytelleet jäisinä, eikä suojaavaa lumikerrosta ole päässyt muodostumaan. Hankala sää asettaa myös omat haasteet liukkauden torjunnalle. Jään päällä oleva hiekka voi olla itsessään liukas ja lauhalla ilmalla hiekka painuu jään sisään. Myös vesisade tekee pihateistä entistä liukkaampia. 

Sotkanmaan kiinteistöjen talvikunnossapidosta vastaa Sotkamon Kiinteistöhuolto. Kiinteistöhuolto hoitaa pihateiden sekä parkkipaikkojen konelumityöt sekä hiekoituksen. Sotkanmaa seuraa pihojen kunnossapitoa säännöllisesti.

Haluamme muistuttaa varsinkin rivitaloasukkaita, että oman pihan liukkaudentorjunta kuuluu asukkaan omalle vastuulle aina pihatieltä olko-ovelle saakka. Myös autojen välien putsaus sekä liukkauden torjunta, mihin koneella ei pääse, kuuluvat asukkaan vastuulle. Jokaisella kiinteistöllä löytyy ainakin yksi hiekoitusastia.

Erityistä varovaisuuttaa pihalla liikkumisessa ja toivottavasti suuremmilta tapaturmilta vältyttäisiin.

Hyvää alkanutta vuotta toivoo Kiinteistö Oy Sotkanmaa.

Jäteastia muutoksia

Tervehdys Sotkanmaalta.

Uusien jätehuoltomääräyksien myötä Sotkanmaan kohteissa luovutaan energiajäteastioista ja tilalle tulevat uudet jätelajikkeet; muovipakkaukset, kartonkipakkaukset, lasi ja metalli. Sekajätteen nimi muuttuu sekajäte energiaksi, biojäte ja paperi pysyvät ennallaan. Kaikkien jäteastioiden tarrat vaihdetaan ja samalla vaihdetaan huonokuntoisia jäteastioita uusiin. Uusiin jätehuoltomääräyksiin sekä lajitteluohjeisiin voi tutustua alla olevan linkin kautta. Myös Sotkanmaa jakaa asukkailleen uudet lajitteluohjeet lähiaikoina.

Lue lisää Ekokympin sivuilta.

sotkanmaa sininen logo

 

Kiinteistö Oy Sotkanmaa
Keskuskatu 12
88600 Sotkamo

Puh: 044-7502 732
etunimi.sukunimi(at)sotkanmaa.fi

 

Ilpo Antikainen
toimitusjohtaja/isännöitsijä
044-7502 503
ilpo.antikainen(at)sotkanmaa.fi

Tarja Falin
kiinteistösihteeri
044-7502 732
tarja.falin(at)sotkanmaa.fi

Eila Liuski
kiinteistösihteeri
044-7502 515
eila.liuski(at)sotkanmaa.fi

Tommi Huotari
kiinteistöinsinööri
044-7502 742
tommi.huotari(at)sotkanmaa.fi

 

Kiinteistönhuolto

Kiinteistö Oy Sotkanmaan kiinteistöjen huoltoyhtiönä toimii

Sotkamon Kiinteistöhuolto Ky
Laaninkuja 4,
88600 SOTKAMO

puh: 0400 388 736

toimisto@sotkamonkiinteistohuolto.fi
vikailmoitukset@sotkamonkiinteistohuolto.fi

 

Toimisto avoinna:
ma–to klo 8.00 – 16.00
pe klo 8.00 – 14.30

Tietosuojaselosteet:
Tietosuojaseloste asiakkaille
Tietosuojaseloste asunnonhakijoille

Tietosuojaseloste kameravalvonta